Farma Sao Silvestre každoročně sbírá úspěchy v prestižních aukcích a soutěžích. Není se čemu divit – její majitelé, bratři Andrade, jsou skutečnými inovátory nejen na poli farmaření, ale především zpracování třešní. Každý proces od pěstování, přes sběr a třídění třešní, po všechny postupy v řadě různých procesů zpracování se řídí na základě tabulek plných dat. Veškeré techniky jsme měli možnost poznat na vlastní oči během naší loňské cesty do Brazílie. Z mnoha kol cuppingů v laboratořích bratrů Andrade nás nejvíce zaujal tento lot odrůdy Red Catuaí. Ještě před zpracováním třešně prochází optickou třídičkou, která vybere pouze nejzralejší třešně. Ty jsou následně uzavřeny do nerezových tanků v teplotě s nízkou teplotou na 120 hodin.
Díky kontrolovanému procesu má káva skvělý balanc a typické tóny anaerobního zpracování podtrhují typický charakter místních káv. Kávu pražíme na alternativní metody přípravy, které nám pomohou odhalit elegantní tóny jahod, červených jablek a ořechů.