Do košíku
Charakteristika:OŘÍŠKY — HNĚDÝ CUKR — ČOKOLÁDA
Použití:espresso
Zpracování:Promyté
Nadm. výška:1500
Odrůda:Colombia, Caturra
Lokalita:Serranía del Perijá
Region:Cesar
Zprac. závod:ANEI
Partner:Coffee School Project
Informace:Zrnková káva

Tuto kávu pěstují v harmonii s přírodou indiáni Arhuaco.

Výběrová káva od původních obyvatel horských svahů Serranía del Perijá na severu Kolumbie – indiánského kmene Arhuaco. Byla vyprodukována tradičním způsobem v harmonii s přírodou a v úctě k matce Zemi. Právě tak ji pěstují členové původní domorodé komunity. Arhuaco žijí velmi duchovně, podle staletých tradic a v dokonalém souladu s přírodou. Věří, že jim stvořitel dal za úkol udržovat rovnováhu na Zemi a pečovat o její přírodní bohatství. Zároveň se učí, jak zlepšit kvalitu produkce kávy ve všech krocích celého procesu díky zapojení Coffee School Project našeho přítele Rodolfa Ruffatti. Jejich práci i kulturu jsme sami poznali při naší společné výpravě v roce 2019. Letošní sklizeň potěší všechny fanoušky čistých, sladkých káv z Jižní Ameriky. Můžete se těšit na výraznou chuť oříšků, hnědého cukru a čokolády.

Social links