Do košíku
Charakteristika:ČOKOLÁDA - TROPICKÉ OVOCE - RUM
Druh:Arabika (bourbon)
Proces:promytý
Původ:region Gakenke, Severní provincie - 1500 - 1700 m n.m.
Partner:Per Nordby
Použití:filtrovaná káva

Inovativní metody zpracování kávy patří k předním způsobům, jak zvýšit životní úroveň farmářů v pěstitelských zemích. Pěstitelé sdružení v kooperativě Abakundakawa (ti, kteří milují kávu) se na základě poptávky z Evropy rozhodli pro produkci kávy zpracované metodou natural. Úkol na sebe vzal závod Rushashi a u našeho mikrolotu se jedná se o druhou sklizeň, při které byla využívána – pořád se tedy jedná o velkou raritu. My jsme jeho úsilí rádi podpořili, vedeni především skvělou chutí této kávy. Pražíme ji především na filtr a moc nás baví její chutě čokolády, ostružin, tropického ovoce, borůvek a rumu.

Social links