video here

Zápisky z pražírny VII.

14. února 2019

Další díl zápisků z pražírny je tu. Jaký byl náš vstup do nového roku? A co nás právě teď zaměstnává? To vše v dnešním dílu zápisků. Jdeme na to!


Všechny vás zdravím! 

Poklidný vánoční čas je už dávno za námi a do nového roku jsme skočili opravdu po hlavě. Pražici se nezastaví, balení kávy naše holky Péťu, Kiki a Evu zaměstnává i o víkendech. Míša ve skladu je zavalena objednávkami a baristé pražírny Lukáš a Ondřej létají po republice sem a tam. Pokud chcete vědět o každém jejich kroku, sledujte náš nový projekt na instagramu @letajicibarista.   A abych nezapomněla. Čtyři členové našeho týmu oslavili v lednu narozeniny! Všechno nejlepší ještě jednou. 

Díky nové posile, pražičovi Broňovi, je o zábavu na pražírně skvěle postaráno. Už totiž u pražičky netančí jen Ráďa, ale jsou na to dva. A cupping? Ten je u nás i 5x denně. Srkat nás jednoduše baví.

Jaká káva u týmu v tomto okamžiku vítězí?

Na filtr je to Keňa Kiunyu AA, která je skvěle ovocná a připomíná nám léto, kterého se řada z nás nemůže dočkat. A espressu vládne moudrá sova z Etiopie. Jednoduše divočina. 

Občas se sama divím, kolik energie se v každém z nás nachází. Táhneme fakt za jeden provaz. A díky tomu jsme schopni každý den vstát a pokračovat tam, kde jsme den předtím skončili.

Čím žijeme právě nyní?

Budete asi překvapeni, ale není to nic jiného než Barista roku a Brewers Cup. Už tuto sobotu a neděli! Pragovka. O report určitě nepřijdete, to se nebojte. V sobotu se předvede Petr a v neděli bude celý tým držet palce Benjímu. Pokud budete mít chuť na naši kávu, náš pojízdný cirkus vyplní každé vaše přání. Vyrážíme totiž v plné polní. Dorazí i naši náčelníci. Stavte se u nás na stánku, rádi vás uvidíme. 

A kavárna Sweet City?

Od ledna máme nový koberec! Doplnili jsme zásobu termosek KINTO a rozjeli jsme více snídaně. Chceme totiž, aby vám u nás bylo líp a líp. Kluci z On Lemon včera dovezli novou příchuť limonády -  angrešt. Upřímně? Na tu jsem čekala jako na smilování. Do týmu baristů také vítáme Honzu a jeho playlist. A mrkváč se stal opravdu hitem. Konec hlášení. :) 

Měsíc a kousek nového roku je za námi. Co nám přinese další? Necháme se překvapit.

Hezký zbytek dne. A s některými ahoj o víkendu! 

Za tým NORDBEANS Sára

Social links